داریم آشپزی می کنیم. هر کی برای خودش. من دارم برای خودم پیاز و قارچ و گوجه فرنگی خورد می کنم و با یک اندازه بودنِ قاچ هام حال می کنم. هم خونه ای ام داره ماهی درست می کنه و سیب زمینیِ شیرینِ کبابی. ترکیبِ ادویه هایی که به کار می بره عجیب غریبه: پاپریکا و رزماری و لیمو و فلفل. ادویه ها رو نوبتی می ریزه روی ماهی و بعد ماهی رو ماساژ می ده. من سه ساعت با دهنِ باز غذا پختن اش رو نیگا می کنم.
دوست داشتم توی آشپزی حرفه ای تر می بودم و یه کارِ متفاوتِ مخصوص به خودم (مثِ ماساژ دادنِ ماهی!!!) کشف کرده بودم!
دوست داشتم توی آشپزی حرفه ای تر می بودم و یه کارِ متفاوتِ مخصوص به خودم (مثِ ماساژ دادنِ ماهی!!!) کشف کرده بودم!
۳ نظر:
عزيزم
به مرغ هاي پخته شده با بادمجون و تمبر هندي و كلم پلوهاي تخصصي خودت فكر كن.
تو واقعا حرفه اي هستي. البته به نظرم ته چين هاي بنزي خوابگاه رو هم وزنه سنگيني توي رزومه ات هستن.
دلم واسه ناهار پنج شنبه هاي خونه ات تنگه
kaash mishod ye methodikashf koni ke akhare kar maahi-e masajet bede Lale jaan. Behtar mishod oonjuri
: )
به پری: مرسی! کلی خوش خوشانم شد!
به کیمی: عالی بود! می رم توی کارش!
ارسال یک نظر